Vrouwenvoetbal

Vrouwenvoetbal biedt talentvolle speelsters de mogelijkheid om hun voetbaltalenten te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt.

Vrouwenvoetbal

Het doel is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sportondersteunend domein maken hiervan deel uit.

Samenwerking

Voor vrouwenvoetbal is het CSE verbonden met PEC Zwolle, waarmee er nauw wordt samengewerkt. Alle speelsters van het beloftenteam van PEC Zwolle Vrouwen zitten op het CSE. Dit betekent dat ze samen sporten en onderwijs volgen. En dat niet alleen, als speelster en student komen zij ook in aanraking met talenten in andere sporten. Een grote meerwaarde ten opzichte van andere voetbalopleidingen.

Naast het beloftenteam biedt het CSE meiden die hier qua leeftijd nog niet voor in aanmerking komen, de mogelijkheid om naast het spelen en trainen bij de eigen club op school drie keer per week extra te trainen. Op de site van PEC Zwolle kun je meer lezen over het vrouwenvoetbal binnen de club.
De trainer van het vrouwenvoetbal is ook hoofdtrainer van PEC Zwolle Vrouwen. Door op deze wijze te werken worden talentvolle speelsters eerder opgemerkt en krijgen daardoor extra kansen door te stromen naar een hoger niveau.

Mogelijkheden

  • Basisonderwijs Groep 7 en 8 
  • Havo/vwo 
  • Vmbo 
  • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
  • Hbo: Windesheim

Het CSE werkt nauw samen met Windesheim, hierdoor is het mogelijk onderwijs en sport beter op elkaar af te stemmen.

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

Vragen en aanmelden?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.
Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop.