Vrouwenvoetbal

Het doel is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sportondersteunend domein maken hiervan deel uit.

Vrouwenvoetbal

Samenwerking

Met het beloftenteam en de trainingsgroepen Meiden Onder 16 (MO16) en Meiden Onder 14 (MO14) is het CSE verbonden aan PEC Zwolle waarmee nauw wordt samengewerkt. Waar de meiden het van het beloftenteam het volledige sportprogramma binnen PEC Zwolle volgen, is er voor de meiden van MO16 en MO14 gekozen om de ontwikkeling gedeeltelijk plaats te laten vinden bij de eigen amateurvereniging waar de ervaring leert dat de meeste meiden op een hoog niveau tussen de jongens kunnen spelen. Het CSE biedt de meiden de gelegenheid om samen drie keer per week extra te trainen in de ochtend (maandag-dinsdag-vrijdag). De combinatie van beide biedt een goed fundament voor de verdere ontwikkeling van talentvolle speelsters. De trainingen zijn onder begeleiding van gediplomeerde trainers die allen een pedagogische achtergrond en/ of een spelersverleden hebben binnen PEC Zwolle. Als leerling komen zij ook in aanraking met talentvolle jongens en meiden in andere sporten. Samen sporten en het onderwijs volgen op het CSE heeft dan ook een grote meerwaarde ten opzichte van andere voetbalopleidingen.

 

Om in aanmerking te komen voor het beloftenteam moet je gescout worden, maar om in aanmerking te komen voor MO14 of MO16 zijn meerdere manieren. De eerste is net als bij het beloftenteam dat je gescout wordt en uitgenodigd wordt voor het selectietraject. De tweede manier is dat je je (via de onderstaande aanmeldknop) aanmeldt voor één van de selectiedagen in de voorjaarsvakantie. Van hieruit kun je ook doorstromen naar verdere het selectietraject.

 

Op de site van PEC Zwolle kun je meer lezen over het vrouwenvoetbal binnen de club.

Mogelijkheden

(Basisonderwijs Groep 7 en 8)

Havo/vwo 

Vmbo 

Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)

Hbo: Windesheim

Het CSE werkt nauw samen met Windesheim, hierdoor is het mogelijk onderwijs en sport beter op elkaar af te stemmen.

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

 

Vragen en aanmelden?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.
Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop.

 

Ja, ik meld mij aan