Vrouwenvoetbal

Het doel is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sportondersteunend domein maken hiervan deel uit.

Samenwerking

Met het beloftenteam en de trainingsgroepen Meiden Onder 16 (MO16) en Meiden Onder 14 (MO14) is het CSE verbonden aan PEC Zwolle waarmee nauw wordt samengewerkt. Waar de meiden het van het beloftenteam het volledige sportprogramma binnen PEC Zwolle volgen, is er voor de meiden van MO16 en MO14 gekozen om de ontwikkeling gedeeltelijk plaats te laten vinden bij de eigen amateurvereniging waar de ervaring leert dat de meeste meiden op een hoog niveau tussen de jongens kunnen spelen.

Het CSE biedt de meiden de gelegenheid om samen drie keer per week extra te trainen in de ochtend (maandag-dinsdag-vrijdag). De combinatie van beide biedt een goed fundament voor de verdere ontwikkeling van talentvolle speelsters. De trainingen zijn onder begeleiding van gediplomeerde trainers die allen een pedagogische achtergrond en/ of een spelersverleden hebben binnen PEC Zwolle. Als leerling komen zij ook in aanraking met talentvolle jongens en meiden in andere sporten. Samen sporten en het onderwijs volgen op het CSE heeft dan ook een grote meerwaarde ten opzichte van andere voetbalopleidingen.

Mogelijkheden

(Basisonderwijs Groep 7 en 8)

Havo/vwo 

Vmbo 

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

Scouting

Om voor het CSE Voetbal/PEC Zwolle in aanmerking te komen, moet je gescout worden door PEC Zwolle. Scouts van PEC Zwolle bezoeken wedstrijden in de hele regio rondom Zwolle. Nadat je bent aangedragen door de scouts word je uitgenodigd voor een aantal testactiviteiten (trainingen en/of wedstrijden). Indien je na de testactiviteiten goed wordt beoordeeld, word je geplaatst in het PEC Vrouwen belofteteam of in de trainingsgroep MO14 of MO16.

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.