Vrouwenvoetbal

Vrouwenvoetbal biedt talentvolle speelsters de mogelijkheid om hun voetbaltalenten te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt.

Vrouwenvoetbal

Het doel is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sportondersteunend domein maken hiervan deel uit.

Samenwerking

Het CSE is met de het beloftenteam en de groepen Meiden Onder 16 (MO16) en Meiden Onder 14 (MO14) verbonden aan PEC Zwolle waarmee nauw wordt samengewerkt. Samen sporten en het onderwijs op het CSE volgen. Als leerling komen zij ook in aanraking met talentvolle jongens en meiden in andere sporten. Een grote meerwaarde ten opzichte van andere voetbalopleidingen.

Waar de meiden het van het beloftenteam het volledige sportprogramma volgen binnen PEC Zwolle, is er voor de meiden van MO16 en MO14 gekozen om de ontwikkeling gedeeltelijk plaats te laten vinden bij de eigen amateurvereniging waar vrijwel alle meiden tussen de jongens op een hoog niveau kunnen spelen. Hiernaast biedt het CSE de meiden de mogelijkheid om drie keer per week extra te trainen in de ochtend (maandag-dinsdag-vrijdag). De combinatie biedt een goed fundament voor de verdere ontwikkeling van talentvolle speelsters. De trainingen zijn onder begeleiding van gediplomeerde trainers die allen een pedagogische achtergrond en/ of een spelersverleden hebben binnen PEC Zwolle. Op de site van PEC Zwolle kun je meer lezen over het vrouwenvoetbal binnen de club.

Mogelijkheden

  • Basisonderwijs Groep 7 en 8 
  • Havo/vwo 
  • Vmbo 
  • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
  • Hbo: Windesheim

Het CSE werkt nauw samen met Windesheim, hierdoor is het mogelijk onderwijs en sport beter op elkaar af te stemmen.

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

Vragen en aanmelden?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.
Aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop.