Waterpolo

CSE Waterpolo biedt talentvolle waterpoloërs en waterpolosters de mogelijkheid om hun waterpolotalenten te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt. Het doel is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sportondersteunend domein maken hiervan deel uit.

Samenwerking

Bij de waterpolo opleiding van het CSE wordt er getraind in zwembad De Vrolijkheid. Drie keer per week trainen we sportspecifiek en één keer  per week sportgerelateerd. De trainingen worden verzorgd door gerenommeerde trainers. De waterpoloër/-ster combineert dit met een zelf gekozen onderwijstraject, dat resulteert in een diploma of certificaat. In het kader van dit traject werkt het CSE nauw samen met aan de KNZB gelieerde instanties. Dit betekent onder andere dat je bij deelname aan het CSE ook deelneemt bij een door de KNZB erkend regionaal waterpolocentrum.

Mogelijkheden

  • Basisonderwijs Groep 7 en 8 
  • Havo/vwo 
  • Vmbo 
  • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
  • Hbo: Windesheim

Het CSE werkt nauw samen met Windesheim, hierdoor is het mogelijk onderwijs en sport beter op elkaar af te stemmen.

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

Selectieprocedure

Om in aanmerking te komen voor het CSE, moet je eerst geselecteerd worden. Er worden selectietrainingen georganiseerd waar je je voor kan aanmelden.

Benieuwd naar de selectiemomenten? Klik hier!

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.