BMX

De BMX-opleiding van het Centre for Sports & Education (CSE) start binnenkort met de selectie van BMX’ers. Dus heb je talent en wil je in de toekomst verder met BMX? Dan is het CSE echt iets voor jou.

Opleiding tot BMX’er
Het CSE biedt talentvolle BMX’ers de mogelijkheid om hun talent voor BMX te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt. Het doel is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven waar zowel het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein als het sportondersteunend domein deel van uitmaakt.

Training
Bij de BMX-opleiding wordt er getraind in Zwolle en waar nodig op de baan in Kampen. Er wordt drie keer per week getraind in de ochtend. De trainingen worden verzorgd door Vincent Huisjes onder supervisie van Frank Heijne (Coach RTC-BMX Noord/Oost – KNWU).

Mogelijkheden

  • Basisonderwijs Groep 7 en 8 
  • Havo/vwo 
  • Vmbo 
  • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
  • Hbo: Windesheim

Het CSE werkt nauw samen met Windesheim, hierdoor is het mogelijk onderwijs en sport beter op elkaar af te stemmen.

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

Selectieprocedure

Om in aanmerking te komen voor het CSE, moet je eerst geselecteerd worden. Er worden selectietrainingen georganiseerd waar je je voor kan aanmelden.

Benieuwd naar de selectiemomenten? Klik hier!

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.