Volleybal

De volleybalopleiding van het CSE biedt talentvolle volleyballers de mogelijkheid om hun volleybaltalent te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat de sport en opleiding zo optimaal mogelijk verbindt. 

Doel

Het doel is om talenten met een perspectief in de top van Nederland een complete opleiding te geven. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sportondersteunende domein maken hiervan deel uit. 

Trainingen 

Bij de volleybalopleiding van het CSE trainen we in het Victorium. We hebben 3 a 4 baltrainingen per week in de ochtend en 1 krachttraining. De trainingen worden verzorgd door trainers die actief zijn (geweest) in de eredivisie.

Samenwerking

De volleybalopleiding op het CSE werkt samen met VC Zwolle Topvolleybal wat uitkomt in de eredivisie. Op 1 dag in de week trainen deze dames in de ochtend mee. Hierbij is er, daar waar het niveau het toelaat, de mogelijkheid om ook mee te gaan trainen bij VC Zwolle Topvolleybal. 

Vanuit het CSE is er ook nauw contact met de NeVoBo. Naast de trainingen die op het CSE gegeven worden zal er wanneer men geselecteerd is voor Oranje (pre)-Jeugd & Jong, een aangepast schema worden gemaakt om tot een optimale ontwikkeling te komen.

Mogelijkheden

  • Basisonderwijs groep 7 en 8 
  • Havo/vwo 
  • Vmbo 
  • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
  • Hbo: Windesheim

Het CSE werkt nauw samen met Windesheim, hierdoor is het mogelijk onderwijs en sport beter op elkaar af te stemmen.

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

Selectieprocedure

Om in aanmerking te komen voor het CSE, moet je eerst geselecteerd worden. Er worden selectietrainingen georganiseerd waar je je voor kan aanmelden.

Benieuwd naar de selectiemomenten? Klik hier!

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.