Volleybal

De volleybalopleiding van het CSE biedt talentvolle volleyballers en volleybalsters de mogelijkheden hun volleybaltalenten te ontdekken en maximaal te ontplooien door het aanbieden van een programma dat sport en studie zo optimaal mogelijk verbindt. Het doel is om sporters met een professioneel perspectief een complete opleiding te geven. Het sporttechnisch domein, het onderwijsdomein en het sport ondersteunend domein maken hiervan deel uit.

Samenwerking

De volleybalopleiding van het CSE werkt samen met de Nevobo en is door de bond erkend als Regionaal Talentencentrum (RTC).
Er wordt vier keer per week in de ochtend getraind. Er wordt gewerkt aan de individuele ontwikkeling van jou als volleyballer, je kan gewoon bij je eigen club blijven spelen.
Daarnaast is er voor de jongensgroep onder 13, 15 én 17 en voor meisjes onder de 12 de mogelijkheid om aanvullend via de Nevobo 2 extra RTC trainingen in de week te volgen. Dit is echter geen verplichting.

Mogelijkheden

  • Basisonderwijs Groep 7 en 8 
  • Havo/vwo 
  • Vmbo 
  • Mbo: (vrijwel) alle Landstede MBO-opleidingen (individueel maatwerk)
  • Hbo: Windesheim

Het CSE werkt nauw samen met Windesheim, hierdoor is het mogelijk onderwijs en sport beter op elkaar af te stemmen.

Val je buiten deze opleidingen, dan zijn er altijd nog andere mogelijkheden die besproken kunnen worden.

Selectieprocedure

Om in aanmerking te komen voor het CSE, moet je eerst geselecteerd worden. Er worden selectietrainingen georganiseerd waar je je voor kan aanmelden. Benieuwd naar de selectiemomenten? Klik hier!

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.