Padel

Het CSE is de eerste topsporttalentschool in Nederland voor talentvolle padellers. Bij ons op school krijg je alle ruimte om jouw opleiding met padel te combineren. Je ontwikkelt jezelf op allerlei vlakken, waardoor je professioneel kunt groeien in jouw sport.

Schooldag

Drie tot vier keer per week begint jouw schooldag op de padelbaan bij de IJsselhallen in Zwolle. Je volgt een training van anderhalf uur onder leiding van een professionele padeltrainer. Daarna ga je naar ons moderne schoolgebouw in Zwolle om lessen als Wiskunde, Nederlands en Geschiedenis te volgen. Ook krijg je Sportondersteuning, waarbij je kennismaakt met andere sporten en van alles leert over voeding, leefstijl en mentaal welzijn. Na schooltijd train je bij je eigen vereniging.

Samenwerking

CSE Padel werkt samen met de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). De trainingen vinden plaats op de indoor- en outdoorbanen van Peakz Padel in Zwolle, de grootste padellocatie van Nederland.

Mogelijkheden

Bij ons op school kom je in een klas met leerlingen die hetzelfde onderwijs volgen als jij. We bieden allerlei leerjaren en niveaus:

  • Basisschool: groep 7 en 8
  • Middelbare school: vmbo, havo en vwo
  • Mbo: bijna alle opleidingen van Landstede MBO
  • Hbo: bijna alle opleidingen van Windesheim

Selectieprocedure

Om in aanmerking te komen voor het CSE, moet je eerst geselecteerd worden. Er worden selectietrainingen georganiseerd waar je je voor kan aanmelden.

Benieuwd naar de selectiemomenten? Klik hier!

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met de administratie van het CSE, telefoonnummer: 088 - 850 87 36.