Uitgebreid assortiment CSE-kantine gestart

Voor de CSE-sporttalenten is gezonde, evenwichtige voeding erg belangrijk. Door de vele (sport)activiteiten is het aanvullen van de juiste voedingsstoffen essentieel om een snel herstel te bevorderen en een belangrijke voorwaarde om met voldoende energie een volgende training in te gaan.

Daarom hebben we het assortiment van de CSE-kantine uitgebreid. We hebben daarbij het concept van het CTO Papendal (Centrum voor Topsport & Onderwijs), dé plek waar de Nederlandse topsporters trainen en wonen, gevolgd. Een aantal speciaal voor topsporters ontwikkelde producten uit het aanbod van Papendal zijn nu ook in de CSE-kantine verkrijgbaar:

  • Herstelkwark
  • Sportmuffin
  • Warme maaltijden

Bestellen
De maaltijden zijn alleen op bestelling verkrijgbaar.
Je krijgt elke week een e-mail met het menu van de week. Je kan je wensen voor die week uiterlijk de dag van te voren vóór 12.00 uur naar: nbult@landstede.nl mailen. Bestellingen voor de maandag ontvangen we graag vrijdag voor 12.00 uur. Geef via de mail aan als er dieetwensen en/of allergieën zijn, zodat we daar tijdig rekening mee kunnen houden.

Betalen
De prijs van een warme maaltijd + toetje is €5,00. Het betalen van de maaltijd kan tijdens het ophalen in de kantine. Hier is een pinapparaat aanwezig waar alleen contactloos betaald kan worden.

Vignet Gezonde School
De CSE-kantine is ook in 2018 weer erkend als Gezonde Schoolkantine door het Voedingscentrum en heeft daarbij zelfs het Gouden vignet ontvangen. Wij streven er uiteraard naar deze erkenning ook met de uitbreiding van ons assortiment te blijven ontvangen.

Eventuele vragen horen wij graag!