Sportgala CSE

Op woensdag 27 juni heeft de 7e editie van het CSE Sportgala plaatsgevonden in het Theater van de Sport. We kijken terug op een super mooie avond met trotse winnaars.

Dit jaar hebben we weer een aantal topsporters binnengehaald om de prijzen uit te reiken, dit waren Jesper Jobse (zilver WK 3x3 basketbal), Douwe de Vries (marathon- en langebaanschaatser bij Team LottoNL-Jumbo), Melissa Boekelman (meervoudig Nederlands kampioen kogelstoten) en Piotr Parzyszek (voetballer bij PEC Zwolle).

De winnaars van dit jaar zijn: Simon Claassen (zwemmen), Cynthia Mulder (waterpolo), Mette Winter (hockey) en Sepp van den Berg (voetbal). Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie award.

Naast bovenstaande winnaars hadden we dit jaar een speciale prijs in het programma, namelijk de ‘leerling van het jaar’ award. De terechte winnaar van deze prijs is Youandi Kingma! Door haar positieve inbreng in de leerlingenraad en tevens het behalen van een cum laude havo-diploma. Een prestatie die wij niet zomaar voorbij wilden laten gaan.

Dankzij klas 1VM is er een mooi geldbedrag opgehaald voor de Bas van der Goor Foundation. Door middel van een loterij hebben zij aandacht gevraagd voor onze actiedag op 13 juli. Een goed initiatief van onze jonge, enthousiaste ondernemers. Dit bewijst maar weer hoeveel talent wij in huis hebben, zowel in de sport als op school.

Na het officiële gedeelte hebben de ouders in de business ruimte de avond afgesloten, terwijl de leerlingen richting Bloopers in de stad vertrokken.

Wij willen iedereen bedanken voor hun bijdrage en graag tot de volgende editie!

Nieuwsoverzicht