Gezonde CSE-kantine

Voor de CSE-sporttalenten is gezonde, evenwichtige voeding erg belangrijk. Door de vele (sport)activiteiten is het aanvullen van de juiste voedingsstoffen essentieel om een snel herstel te bevorderen en een belangrijke voorwaarde om met voldoende energie een volgende training in te gaan. Daarom breiden we het assortiment van de CSE-kantine in het volgende schooljaar uit. We volgen daarbij het concept van het CTO Papendal (Centrum voor Topsport & Onderwijs), dé plek waar de Nederlandse topsporters trainen en wonen. Een aantal speciaal voor topsporters ontwikkelde producten uit het aanbod van Papendal zal ook in de CSE-kantine verkrijgbaar zijn:

  • Herstelkwark met fruit
  • Maaltijdsalades
  • Warme sportmaaltijden
  • Sportmuffin

Na de zomervakantie informeren we ouders en CSE-ers over het aanbod per week en hoe daarvan gebruik gemaakt kan worden.

Kennismaking - Proeven
In de pauzes bieden we geregeld kleine hapjes aan om CSE-ers ons nieuwe assortiment te laten proeven. Voor ouders is het mogelijk om kennis te maken met het nieuwe aanbod van de CSE-kantine tijdens de informatie-avonden in september.  

Vignet Gezonde School
De CSE-kantine is ook in 2018 weer erkend als Gezonde Schoolkantine door het Voedingscentrum en heeft daarbij zelfs het Gouden vignet ontvangen. Wij streven er uiteraard naar deze erkenning ook met de uitbreiding van ons assortiment te blijven ontvangen.

Pinnen
Graag informeren wij u dat betalen met contact geld na de zomervakantie niet meer mogelijk is. Betaling in de kantine en bij het gebruik van de apparaten is dan enkel mogelijk met pinpas.

Nieuwsoverzicht