Het CSE

Wie naar school gaat en de ambitie én het talent heeft om als sporter te slagen is bij het Centre for Sports & Education (CSE) aan het enige juiste adres. Het CSE in Zwolle is de topsportopleiding en onderwijsinstelling in één.

Jij wilt het beste uit jezelf halen. Jij gaat voor winnen. Jouw doel is de top in jouw tak van sport. Maar aan de andere kant wil je ook op een goede manier basis-, voortgezet-, middelbaar beroepsonderwijs of hoger onderwijs volgen. Dan ben je bij het Centre for Sports & Education (CSE) aan het juiste adres. Je hoeft geen reguliere lessen meer te missen om topsporter te worden! Het CSE zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt, op alle fronten.

Uniek concept
Het CSE is uniek in Nederland. Als ambitieuze sporter krijg je op het CSE de kans je talenten optimaal te ontwikkelen en daarbij een opleiding op je eigen niveau te volgen. Je kunt je volledig concentreren op je sport, terwijl je tegelijkertijd een opleiding volgt. De begeleiding is deskundig en intensief. Niet alleen op sportief, maar ook op persoonlijk gebied. Daarbij is ook volop aandacht voor de toekomst.

Sport is leading
Op het CSE haalt ieder talent dagelijks het beste uit zichzelf, of het nu in de schoolbanken, op het veld of in de zaal is. Elke dag is anders, maar de passie voor sport en ontwikkeling van het talent staat altijd centraal. Wat is er mooier dan wanneer je overdag je hobby kunt uitoefenen? Sport is leading op het CSE. Dat kan in bredere zin worden gezien. Naast bijvoorbeeld aardrijkskunde en wiskunde zijn veel lesuren aan sport gerelateerd. Tijdens de les sportondersteuning ligt de nadruk op het persoonlijk vlak, sportmedisch gebied en de levensstijl van een topsporter. Hoe haal je alles uit je talent, zowel op school als in je sport? Er wordt daarbij gericht gevraagd naar het groepsproces en gedrag na een tegenslag.